Beweegregisseur

De vakdocent in de extra rol van beweegregisseur. In deze rol is de vakdocent degene die impulsen geeft aan de groepsleerkrachten om het bewegingsonderwijs naar een hoger niveau te tillen. De lessen worden voorbereid, aangeboden en besproken met de groepsleerkrachten, waardoor de lessen (nog) aantrekkelijker worden voor de leerlingen en de leerkrachten. De school staat natuurlijk allang niet meer geïsoleerd in de buurt. Sterker nog, ze neemt daar een voorname positie in. De beweegregisseur verbindt externe organisaties met de school waardoor de kansen voor kinderen toenemen. De beweegregisseur stimuleert bewegen van zowel de leerlingen als de leerkrachten.  Zo dragen we ook bij aan het realiseren van de doelstellingen in het sportakkoord en het preventieakkoord.

De beweegregisseur kan gebruik maken van ons product speelpleincoaches om leerlingen van groep 8 een uitdagende rol te geven op het schoolplein. (Meer informatie over de speelpleincoach)

Wilt u over meer inspirerende spelvormen beschikken dan introduceert de beweegregisseur het boekje ’99 kanjerspelletjes’. (Meer informatie over 99 kanjerspelletjes)

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op